Wie is WY Bloemisten
Wie zijn WY

WY zijn jouw bloemist. En WY zijn nieuw in de markt van online bloemen bestellen en versturen. Het is onze missie om het gemak van online bestellen te koppelen aan persoonlijke aandacht. WY gaan terug naar de basis waar jij als consument weet bij wie je een boeket bloemen bestelt.

WY weten dat een online boeket niet zonder een professionele lokale bloemist kan. Daarom staat bij WY Bloemisten de bloemist altijd centraal. 

WY hechten veel waarde aan lokale identiteit. Want WY weten dat een bloemist zijn regio beter kent dan een willekeurige website. Deze combinatie van ingrediënten maakt dat onze bloemisten de mooiste boeketten vanuit creatieve vrijheid maken. WY staan voor mooie boeketten door u gekozen op basis van sfeer en emotie, en door de bloemist gemaakt op basis van beschikbaarheid en creativiteit.

Dat zijn WY.

 

                                                     

 

WY Bloemisten is hèt nieuwe online platform van Nederland voor het bestellen en laten bezorgen van bloemen. WY brengen consument en bloemist bij elkaar. Een online boeket bestellen is net als een bloemetje in de winkel kopen. Je weet altijd bij wie je het bloemetje besteld. Met een landelijke dekkend en fijnmazig netwerk van bloemisten bezorgen we in de verste uithoeken van Nederland. Toch nog even de tekst op het kaartje aanpassen? Of even overleggen over de kleur van het boeket? Dat kan bij WY Bloemisten. Geen gedoe met servicedesks, maar rechtstreeks contact met de bloemist.

Dat zijn WY ook.