Wy Bloemisten werkt lokaal
Lokale bloemisten

WY hebben een landelijk dekkend netwerk. En WY doen het net even anders dan de rest. Want WY werken met professionele bloemisten die hun lokale omgeving kennen en waarbij creativiteit en kwaliteit voorop staan. Al onze bloemisten spreken de taal van stad, regio of dorp.WY houden ook van directe communicatie tussen bloemist en besteller. Zo zorgen WY voor online gemak met een persoonlijk tintje.

WY kiezen voor het gemak van online, maar wel met een persoonlijke tintje. Creativiteit, persoonlijke aandacht en directe communicatie. Dat is waar WY voor staan. Dat doen WY samen met onze bloemisten.

 

 

WY Bloemisten kiest heel bewust voor een fijnmazig netwerk van bloemisten. Creativiteit, persoonlijke aandacht en directe communicatie. Dat is waar WY Bloemisten voorstaat. Het platform faciliteert rechtstreekse interactie tussen consument en bloemist en laat op die manier afstanden verdwijnen. Zo wordt online ook persoonlijk. Toch nog even een tekst aanpassen op een kaartje? Bij iedere bestelling direct alle gegevens van de uitvoerend lokale bloemist in je mailbox.

Eenvoudig bloemen bestellen en laten bezorgen. Bestellen gaat in drie stappen.

  1. Kies een boeket, voeg een kaartje en eventueel een vaas toe.
  2. Vul het bezorgadres en daarna je eigen gegevens in.
  3. Klik op betalen en het boeket wordt bezorgd.