Bloemen bezorgen Den Haag

Den Haag, ook wel de residentie- of hofstad van het land. Gelukkig heeft Den Haag veel meer te bieden dan alleen het Binnenhof, vooral op het gebied van bloemen. Iedereen die van bloemen en planten houdt, kan elke zaterdag genieten van de bloemen- en plantenmarkt op het Kerkplein van Den Haag. Even geen tijd om naar bloemenmarkt te gaan? Via de website van WY Bloemisten kan je de mooiste bossen seizoensbloemen, rozen of andere boeketten heel eenvoudig vanuit je luie stoel bestellen en laten bezorgen op elk gewenst adres in Den Haag, of de rest van Nederland. Op deze pagina staat uitgelegd hoe dat werkt. 

Populaire producten

Populaire producten

Boeket Nellie
Vanaf € 21.95
Boeket Vita Fleur
Vanaf € 22.95
Boeket Groen is Gras
Vanaf € 19.95
NIEUW
Boeket Florajoy
Vanaf € 24.95
NIEUW
Boeket Fleurieus
Vanaf € 24.95
NIEUW
Boeket Floriosa
Vanaf € 22.95
Boeket Diantha
Vanaf € 19.95
Boeket Jacqueline
Vanaf € 19.95
Boeket Bon Ami
Vanaf € 19.95

Bloemen bestellen Den Haag

Het is natuurlijk heel leuk om na een wandeling op het strand van Den Haag voor een mooi boeket bloemen even naar de bloemenmarkt op het Kerkplein of langs de lokale bloemist te gaan. Dat vinden wij natuurlijk ook, maar je hebt daar niet iedere week de tijd voor. Het kan in de spits ook erg druk zijn en als je favoriete bloemist niet op de route ligt, dan ben je zomaar te laat. De website van WY Bloemisten is 24 uur per dag en 7 dagen in de week online. En door een landelijk dekkend netwerk van bloemisten kan je stellen dat de lokale bloemisten altijd open zijn. De boeketten zijn heel prettig gerubriceerd. Zoek je mooie rozen, of juist gerbera’s of liever een plukboeket, je klikt op de link en er volgt een met zorg samengestelde selectie van boeketten. Bestel je online in Den Haag een mooi boeket. Dan wordt deze op dezelfde dag nog gemaakt. De bossen staan niet al een paar dagen in emmer. Zo wordt iedere bos die je in Den Haag via WY Bloemisten besteld vers voor je samengesteld.

Bloemen bestellen in Den Haag is zo heel gemakkelijk. Met het grootste gemak heb je iedere week een verse bos bloemen in huis. Toch worden de meeste boeketten voor iemand anders besteld. Dat is heel begrijpelijk want er zijn veel gelegenheden waar je op afstand even iemand wilt verrassen met een bos bloemen. Vanuit je luie stoel of bank laat je de mooiste boeketten bezorgen in Den Haag en omstreken. Hieronder een greep uit de verschillende gelegenheden om een boeket te bestellen.